Reparatie elektrisch handgereedschap

Of u nu als professional dagelijks intensief gebruik maakt van uw gereedschap of u bent een (fanatieke) klusser; goed gereedschap is het halve werk!

Het repareren van uw (elektrisch) handgereedschap is goedkoper dan u denkt

Hoe u het gereedschap ook gebruikt, het zal in de loop van de tijd gebreken gaan vertonen of zelfs helemaal dienst weigeren. Op dat moment kunt u twee dingen doen; het apparaat weggooien en een nieuw aanschaffen of het laten repareren. De laatste optie, het laten repareren, is vaak de moeite waard en meestal goedkoper dan u denkt.

Snelle prijsopgave voor de reparatie van uw elektrisch handgereedschap

Wanneer u een apparaat ter reparatie aanbiedt, kunt u rekenen op een snelle prijsopgave. Pas daarna beslist u of u akkoord gaat met de reparatie. Als u de machine niet wilt laten repareren wordt voor klein gereedschap 12,00 euro en groot gereedschap als bijvoorbeeld breek en boorhamers 17,00 euro aan onderzoekskosten in rekening gebracht. Prijzen zijn exclusief btw. Bestelt u daarna, ter vervanging van het afgekeurde en niet gerepareerde apparaat, een nieuw stuk gereedschap dan worden de onderzoekskosten in mindering gebracht op de aanschafprijs. Daarnaast wordt uw nieuwe gereedschap, voor aflevering, gratis gekeurd volgens NEN 3140 en voorzien van een keuringsrapport.

Of het nu om een reparatie gaat of om de aanschaf van een nieuw stuk gereedschap, u kunt altijd rekenen op een eerlijk, professioneel en betrouwbaar advies.

Heeft u vragen of interesse?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Jan van Hoeckel.
BEL 0161 – 23 1139